Projekt Frivillig på
Handelsgymnasiet Ribe

Projekt Frivillig

Projekt Frivillig hjælper dig, der går på en ungdomsuddannelse, med at finde et frivilligt arbejde.

Som frivillig får du sjove oplevelser, du bliver udfordret og måske får du også nogle nye venner. Samtidig gør du en forskel for andre: For ungerne på fodboldholdet, for de gamle på plejehjemmet eller for dine klassekammerater, som vil på festival.

Når du er frivillig, lærer du en masse. Det lærer kan du bruge, når du skal søge en praktikplads, et fritidsjob eller søge ind på en uddannelse. Projekt Frivillig vil gøre det nemmere for dig at fortælle, hvad du har lært som frivillig. Derfor giver vi dig et frivilligbevis, når du har været frivillig i mindst 20 timer.

Har du fået lyst til at blive frivillig? Så tjek Projekt Frivilligs jobbank hvor der løbende er frivilligmuligheder. Du kan også kontakte vores frivillighedsvejleder, hvis du gerne vil have forslag til, hvor du kan blive frivillig.

Projekt Frivillig er et tværministerielt initiativ, hvis formål er at engagere elever på landets kompetencegivende ungdomsuddannelser som frivillige i foreninger og organisationer.

Forløbet skal være minimum 20 timer, finde sted i løbet af uddannelsen og ligge uden for skoletiden.

Hvis man bliver en del af Projekt Frivillige får man et ”frivilligbevis, som kan vedlægges elevens eksamensbevis eller CV.

Læs mere på projektfrivillig.dk.

Henvendelser sendes til

Henvendelser sendes til skolens Frivillighedsvejleder Thomas Rindsig Laursen på mail her.