Brobygning

Brobygning og introduktionskurser

Hvis du går i 8., 9. eller 10. klasse har du gode mulighed for at opleve dagligdagen på Handelsgymnasiet Ribe uanset om du ønsker hhx, eux eller eud.

For dig der går i 8. klasse tilbyder vi introduktionskurser, og for dig, der går i 9. eller 10. klasse findes der brobygning. Forløbene varer fra 1-5 dage, hvor du får chancen for at snuse enten til nogle af kernefagene fra handelsgymnasiet - som f.eks. virksomhedsøkonomi, afsætning, international økonomi, innovation m.fl. eller til nogle af kernefagene på erhversuddannelsen, ligesom et nærmere indblik i brancherne detail, handel og kontor.

Brobygning til HHX

Har du lyst at prøve en gymnasial ungdomsuddannelse, hvor du bliver præsenteret for de fag, der er typiske for handelsgymnasiet, skal du brobygge til HHX.

Mens du er her på skolen, vil du:

• blive undervist i: afsætning, virksomhedsøkonomi, international økonomi, matematik, innovation, dansk, engelsk, 2. fremmedsprog
  • blive orienteret om studieretningerne på Handelsgymnasiet Ribe, valgfag, muligheder for videregående uddannelse efter HHX

Lige meget hvilket forløb, du vælger, får du set skolen og oplevet skolemiljøet her.

Alt i alt får du via brobygningsforløbet det bedst mulige grundlag for at vælge ungdomsuddannelse.

Du kan læse mere om brobygning og introduktionskurser på www.brobygning.net

Tilmelding til brobygning aftales med din UU-vejleder, find din vejleder på:

UU Esbjerg:
www.uue.dk

UU Tønder:
www.uutoender.dk

UU Vejen:
www.uuvejen.inst.vejenkom.dk

UU Haderslev:
www.uu-haderslev.dk

Er du interesseret i et høre mere om brobygningsforløb eller vil du gerne deltage i et brobygningsforløb på eud, eux eller handelsgymnasiet er du velkommen til at kontakte os.