EUS-Business

Lynkursus for dig, der allerede har en STX, HTX eller HHX

EUS på 5 eller 10 ugers lynkursus
– og så ud i erhvervslivet

EUS businessforløbet henvender sig til dig, som har en gymnasial baggrund (STX, HHX, HTX eller HF), og som ønsker at få en uddannelse inden for kontor-, handels- eller detailområdet. Har du en STX, HTX eller en HF, kan du tage EUS businessforløbet på 10 uger. For HHX-studenter er forløbet 5 uger.

Ønsker du en karriere indenfor
kontor, handel eller detail?"

Som udgangspunkt skal du igennem præcis det samme pensum, som de elever, der går på EUD business på normeret tid, som er et år. Men p.g.a din gymnasiale eksamen får du merit i en række fag.

EUS businessforløbet henvender sig til dig, som har en gymnasial baggrund, og som ønsker at få en uddannelse inden for kontor-, handels- eller detailområdet."

STX, HTX eller HF
10 uger med følgende fag:
· Informationsteknologi (IT)
· Erhvervsøkonomi (EØ)
· Afsætning (AFS)
· Uddannelsesspecifikt fag (fx rettet mod kontoruddannelsen)

HHX
5 uger med følgende fag:
· Uddannelsesspecifikt fag (fx rettet mod kontoruddannelsen)

Du gør typisk et fag færdigt af gangen og får en standpunktskarakter i faget. Forløbet skal afsluttes med et grundforløbsprojekt, hvor du skal vise, at du har tilegnet dig de kompetencer, der skal til for at kunne få en elevplads i en virksomhed.

Varighed

For STX, HTX eller HF varer forløbet 10 uger. For HHX varer forløbet 5 uger.

Eksamen

Du skal til en case-eksamen i et af grundfagene (IT, EØ eller AFS), og du skal til eksamen i grundforløbsprojektet.

Optagelse

Vi har optag flere gange om året. Kontakt venligst skolens studievejleder Dennis Stabel Windfeld eller afdelingsleder Carsten Nyvang for at høre nærmere.

Samtale

Når du har besluttet dig, vil du blive kaldt ind til en samtale, hvor vi vil orientere dig nærmere om forløbet. Her skal du også medbringe dit studenterbevis.

Mere information

Ring 7688 2100